Show simple item record

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2016-06-17T11:08:17Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:31Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:08Z
dc.date.available2016-06-17T11:08:17Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:31Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:08Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.isbn978-82-8364-012-0 (trykt)
dc.identifier.isbn978-82-8364-013-7 (pdf)
dc.identifier.issn1892-9648
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/694
dc.description.abstractFormålet med denne rapporten er å skape innsyn i hvordan tverrfaglig praktisk eksamen gjennomføres i Vg2 Kokk- og servitørfag og Vg2 Matfag. Dette er viktig fordi eksamenssystemet ikke opererer i et vakuum, men påvirker både arbeids- og vurderingsformene i skolen og også dermed også elevenes motivasjon, gjennomføringsgrad og faglige kompetanse.
dc.language.isono_NBen_US
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershusen_US
dc.relation.ispartofseriesHiOA Rapport;6
dc.subjectYrkesfaglærerutdanningen_US
dc.subjectRestaurant- og matfagen_US
dc.subjectEksamensgjennomføringen_US
dc.titleLikt og ulikt - Om eksamensgjennomføring i utdanningsprogrammet restaurant- og matfagen_US
dc.typeResearch reporten_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record