dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2016-06-17T11:08:17Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:31Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:08Z | |
dc.date.available | 2016-06-17T11:08:17Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:31Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:08Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8364-012-0 (trykt) | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8364-013-7 (pdf) | |
dc.identifier.issn | 1892-9648 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/694 | |
dc.description.abstract | Formålet med denne rapporten er å skape innsyn i hvordan tverrfaglig praktisk eksamen gjennomføres i Vg2 Kokk- og servitørfag og Vg2 Matfag. Dette er viktig fordi eksamenssystemet ikke opererer i et vakuum, men påvirker både arbeids- og vurderingsformene i skolen og også dermed også elevenes motivasjon, gjennomføringsgrad og faglige kompetanse. | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | en_US |
dc.relation.ispartofseries | HiOA Rapport;6 | |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | en_US |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en_US |
dc.subject | Eksamensgjennomføring | en_US |
dc.title | Likt og ulikt - Om eksamensgjennomføring i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag | en_US |
dc.type | Research report | en_US |