• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI)
  • LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning
  • View Item
  •   Home
  • Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI)
  • LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Likt og ulikt - Om eksamensgjennomføring i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag

Spetalen, Halvor
Research report
Thumbnail
View/Open
HiOA-rapport nr 6-2016 - Likt og ulikt -Om eksamensgjennomforing i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag - Halvor Spetalen.pdf (237.4Kb)
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12199/694
Date
2016
Metadata
Show full item record
Collections
  • LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [194]
Abstract
Formålet med denne rapporten er å skape innsyn i hvordan tverrfaglig praktisk eksamen gjennomføres i Vg2 Kokk- og servitørfag og Vg2 Matfag. Dette er viktig fordi eksamenssystemet ikke opererer i et vakuum, men påvirker både arbeids- og vurderingsformene i skolen og også dermed også elevenes motivasjon, gjennomføringsgrad og faglige kompetanse.
Publisher
Høgskolen i Oslo og Akershus
Series
HiOA Rapport;6

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit