Om matkultur...
Notat
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/20.500.12199/3866Utgivelsesdato
2000Metadata
Vis full innførselSamlinger
- NIBR notat [1019]
Sammendrag
Det har i 1999 foregått et omfattende arbeid i regi av Statens Landbruksbank/SND for å utvikle en handlingsplan for norsk matkultur. Takket være en betydelig kompetanse om matkultur og matvaner, har SIFO fått anledning til å gi sitt bidrag til kapittel 3 og 4 i handlingsplanen[1]. Oppdraget om utarbeiding av tekstdel til handlingsplanen for matkultur var spennende og lærerikt. SIFOSs bidrag ble både integrert i teksten, og trykt som vedlegg. Etter at handlingsplanen var ferdig trykt ba SIFO om tillatelse til å publisere bidraget sitt, som kan vurderes som en innføring i dagens norske matkultur. Notatet er dermed en kopi av teksten som ble levert til Statens Landbruksbank/SND i april 2000.