Show simple item record

dc.contributor.authorAmilien, Virginie
dc.date.accessioned2020-06-09T15:24:44Z
dc.date.accessioned2021-04-29T13:52:08Z
dc.date.available2020-06-09T15:24:44Z
dc.date.available2021-04-29T13:52:08Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3866
dc.description.abstractDet har i 1999 foregått et omfattende arbeid i regi av Statens Landbruksbank/SND for å utvikle en handlingsplan for norsk matkultur. Takket være en betydelig kompetanse om matkultur og matvaner, har SIFO fått anledning til å gi sitt bidrag til kapittel 3 og 4 i handlingsplanen[1]. Oppdraget om utarbeiding av tekstdel til handlingsplanen for matkultur var spennende og lærerikt. SIFOSs bidrag ble både integrert i teksten, og trykt som vedlegg. Etter at handlingsplanen var ferdig trykt ba SIFO om tillatelse til å publisere bidraget sitt, som kan vurderes som en innføring i dagens norske matkultur. Notatet er dermed en kopi av teksten som ble levert til Statens Landbruksbank/SND i april 2000.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesArbeidsnotat 19-2000
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleOm matkultur...no_NB
dc.typeNotat
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/viram/


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record