dc.contributor.author | Amilien, Virginie | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T15:24:44Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T13:52:08Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T15:24:44Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T13:52:08Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/3866 | |
dc.description.abstract | Det har i 1999 foregått et omfattende arbeid i regi av Statens Landbruksbank/SND for å utvikle en handlingsplan for norsk matkultur. Takket være en betydelig kompetanse om matkultur og matvaner, har SIFO fått anledning til å gi sitt bidrag til kapittel 3 og 4 i handlingsplanen[1]. Oppdraget om utarbeiding av tekstdel til handlingsplanen for matkultur var spennende og lærerikt. SIFOSs bidrag ble både integrert i teksten, og trykt som vedlegg. Etter at handlingsplanen var ferdig trykt ba SIFO om tillatelse til å publisere bidraget sitt, som kan vurderes som en innføring i dagens norske matkultur. Notatet er dermed en kopi av teksten som ble levert til Statens Landbruksbank/SND i april 2000. | no_NB |
dc.publisher | Lysaker, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Arbeidsnotat 19-2000 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Om matkultur... | no_NB |
dc.type | Notat | |
fagarkivet.author.link | https://www.oslomet.no/om/ansatt/viram/ | |