Valgets kvaler : Rekruttering til restaurant- og matfag
dc.contributor.author | Ledsaak, Oddlaug | |
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2013-10-11T11:19:53Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:44Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:07:59Z | |
dc.date.available | 2013-10-11T11:19:53Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:44Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:07:59Z | |
dc.date.issued | 2013-10 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/248 | |
dc.description.abstract | I denne artikkelen analyseres 6 bacheloroppgaver som alle har fokus på rekruttering til utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag (RM) i den videregående skolen. Utgangspunktet for bacheloroppgavene og denne artikkelen er spørsmålet: Hva kan påvirke ungdommer til å velge / ikke velge utdanningsprogrammet restaurant- og matfag? | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | en_US |
dc.subject | Ernæring | en_US |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en_US |
dc.subject | Videregående skole | en_US |
dc.title | Valgets kvaler : Rekruttering til restaurant- og matfag | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [196]
LUI - Department of Vocational Teacher Education