Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLedsaak, Oddlaug
dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2013-10-11T11:19:53Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:44Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:07:59Z
dc.date.available2013-10-11T11:19:53Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:44Z
dc.date.available2021-04-29T10:07:59Z
dc.date.issued2013-10
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/248
dc.description.abstractI denne artikkelen analyseres 6 bacheloroppgaver som alle har fokus på rekruttering til utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag (RM) i den videregående skolen. Utgangspunktet for bacheloroppgavene og denne artikkelen er spørsmålet: Hva kan påvirke ungdommer til å velge / ikke velge utdanningsprogrammet restaurant- og matfag?
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershusen_US
dc.subjectErnæringen_US
dc.subjectRestaurant- og matfagen_US
dc.subjectVideregående skoleen_US
dc.titleValgets kvaler : Rekruttering til restaurant- og matfagen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel