Kryssløp og yrkesfaglig opphenting i restaurant- og matfag. -Innertier eller bomskudd?
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2018-10-10T12:13:42Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:25:02Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:19Z | |
dc.date.available | 2018-10-10T12:13:42Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:25:02Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:19Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/1259 | |
dc.description.abstract | I hvilken grad har skoleledere i restaurant- og matfag kjennskap til kryssløp og yrkesfaglig opphenting og mener de den nye ordningen er aktuell på egen skole og at de er forberedt på å ta imot elev som ønsker dette tilbudet? | |
dc.language.iso | nb | en |
dc.subject | Yrkesfag | en |
dc.subject | Yrkesfaglærer | en |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | en |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en |
dc.subject | Skoleledere | en |
dc.subject | Vg1 | en |
dc.subject | Vg2 | en |
dc.subject | UDIR | en |
dc.subject | Studiespesialisering | en |
dc.subject | Kryssløp | en |
dc.title | Kryssløp og yrkesfaglig opphenting i restaurant- og matfag. -Innertier eller bomskudd? | en |
dc.type | Research report | en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [196]
LUI - Department of Vocational Teacher Education