Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2018-10-10T12:13:42Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:25:02Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:19Z
dc.date.available2018-10-10T12:13:42Z
dc.date.available2020-09-02T08:25:02Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:19Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/1259
dc.description.abstractI hvilken grad har skoleledere i restaurant- og matfag kjennskap til kryssløp og yrkesfaglig opphenting og mener de den nye ordningen er aktuell på egen skole og at de er forberedt på å ta imot elev som ønsker dette tilbudet?
dc.language.isonben
dc.subjectYrkesfagen
dc.subjectYrkesfaglæreren
dc.subjectYrkesfaglærerutdanningen
dc.subjectRestaurant- og matfagen
dc.subjectSkoleledereen
dc.subjectVg1en
dc.subjectVg2en
dc.subjectUDIRen
dc.subjectStudiespesialiseringen
dc.subjectKryssløpen
dc.titleKryssløp og yrkesfaglig opphenting i restaurant- og matfag. -Innertier eller bomskudd?en
dc.typeResearch reporten


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel