dc.contributor.editor | Eben, Bjørn | |
dc.contributor.editor | Mobråten, Kaia | |
dc.contributor.editor | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T10:45:19Z | |
dc.date.available | 2022-08-22T10:45:19Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3012878 | |
dc.description.abstract | Denne antologien inneholder artikler fra 14 bacheloroppgaver skrevet av 16 studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2022.
Det er nå en tradisjon at vi samler studentenes bacheloroppgaver i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens arbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff».
Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som:
• Vurdering, veiledning og opplæring i restaurant- og matfag
• Matproduksjon og produksjonsteknikk
• Didaktikk i restaurant- og matfag
• Livsmestring
• Bærekraft | en_US |
dc.publisher | OsloMet - Storbyuniversitetet | en_US |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en_US |
dc.subject | Kokkefag | en_US |
dc.subject | Videregående opplæring | en_US |
dc.subject | Yrkesfag | en_US |
dc.subject | Yrkesdidaktikk | en_US |
dc.subject | Livsmestring | en_US |
dc.subject | Bærekraft | en_US |
dc.subject | Matproduksjon | en_US |
dc.title | Yrkesfaglærerstudenter presenter aktuell forskning - en antologi basert på 14 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2022 | en_US |
dc.type | Bachelor thesis | en_US |
dc.type | Peer reviewed | en_US |
dc.type | Student paper, others | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 170 | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Samfunnsvitenskap: 200::Pedagogiske fag: 280::Fagdidaktikk: 283 | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Samfunnsvitenskap: 200::Sosialt arbeid: 360 | en_US |