Yrkesfaglærerstudenter presenter aktuell forskning - en antologi basert på 14 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2022
Bachelor thesis, Peer reviewed, Student paper, others
Published version
Date
2022Metadata
Show full item recordCollections
Abstract
Denne antologien inneholder artikler fra 14 bacheloroppgaver skrevet av 16 studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2022.
Det er nå en tradisjon at vi samler studentenes bacheloroppgaver i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens arbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff».
Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som:
• Vurdering, veiledning og opplæring i restaurant- og matfag
• Matproduksjon og produksjonsteknikk
• Didaktikk i restaurant- og matfag
• Livsmestring
• Bærekraft