Vis enkel innførsel

dc.contributor.editorEben, Bjørn
dc.contributor.editorMobråten, Kaia
dc.contributor.editorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2022-08-22T10:45:19Z
dc.date.available2022-08-22T10:45:19Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3012878
dc.description.abstractDenne antologien inneholder artikler fra 14 bacheloroppgaver skrevet av 16 studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2022. Det er nå en tradisjon at vi samler studentenes bacheloroppgaver i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens arbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff». Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som: • Vurdering, veiledning og opplæring i restaurant- og matfag • Matproduksjon og produksjonsteknikk • Didaktikk i restaurant- og matfag • Livsmestring • Bærekraften_US
dc.publisherOsloMet - Storbyuniversiteteten_US
dc.subjectRestaurant- og matfagen_US
dc.subjectKokkefagen_US
dc.subjectVideregående opplæringen_US
dc.subjectYrkesfagen_US
dc.subjectYrkesdidaktikken_US
dc.subjectLivsmestringen_US
dc.subjectBærekraften_US
dc.subjectMatproduksjonen_US
dc.titleYrkesfaglærerstudenter presenter aktuell forskning - en antologi basert på 14 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2022en_US
dc.typeBachelor thesisen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeStudent paper, othersen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber170en_US
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Pedagogiske fag: 280::Fagdidaktikk: 283en_US
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Sosialt arbeid: 360en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel