dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2017-03-03T13:07:20Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:45Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:08Z | |
dc.date.available | 2017-03-03T13:07:20Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:45Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:08Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8364-045-8 | |
dc.identifier.issn | 1892-9648 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/940 | |
dc.description.abstract | Bakgrunnen for undersøkelsen som har resultert i denne rapporten var at kunnskapsminister Torbjørn
Røe Isaksen signaliserte et ønske om en ny yrkesfagmodell fra høsten 2017 (Skårderud & Hellesnes,
2015). Selv om denne reorganiseringen av yrkesopplæringen nå er utsatt til 2019
(Utdanningsdirektoratet, 2016), vil endringer i struktur naturlig påvirke innholdet i læreplanene i
utdanningsprogrammet restaurant‐ og matfag. | |
dc.language.iso | nb | language |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | language |
dc.relation.ispartofseries | HiOA Rapport;nr. 4, 2017 | |
dc.subject | Restaurant- og matfag | language |
dc.subject | Profesjonsutdanning | language |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | language |
dc.subject | Yrkesfag | language |
dc.title | Læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfag – to sider av samme sak? ‐ Yrkesfaglærere, yrkesfaglærerstudenter, faglige ledere i bedrift og elever i Vg1 og Vg2 vurderer læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfag | language |
dc.type | Research report | language |