Show simple item record

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2017-03-03T13:07:20Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:45Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:08Z
dc.date.available2017-03-03T13:07:20Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:45Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:08Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-82-8364-045-8
dc.identifier.issn1892-9648
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/940
dc.description.abstractBakgrunnen for undersøkelsen som har resultert i denne rapporten var at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen signaliserte et ønske om en ny yrkesfagmodell fra høsten 2017 (Skårderud & Hellesnes, 2015). Selv om denne reorganiseringen av yrkesopplæringen nå er utsatt til 2019 (Utdanningsdirektoratet, 2016), vil endringer i struktur naturlig påvirke innholdet i læreplanene i utdanningsprogrammet restaurant‐ og matfag.
dc.language.isonblanguage
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershuslanguage
dc.relation.ispartofseriesHiOA Rapport;nr. 4, 2017
dc.subjectRestaurant- og matfaglanguage
dc.subjectProfesjonsutdanninglanguage
dc.subjectYrkesfaglærerutdanninglanguage
dc.subjectYrkesfaglanguage
dc.titleLæreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfag – to sider av samme sak? ‐ Yrkesfaglærere, yrkesfaglærerstudenter, faglige ledere i bedrift og elever i Vg1 og Vg2 vurderer læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfaglanguage
dc.typeResearch reportlanguage


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record