Yrkesfaglig påbygging - muligheter og forutsetninger i restaurant- og matfag
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2016-10-10T11:20:11Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:42Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:03Z | |
dc.date.available | 2016-10-10T11:20:11Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:42Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:03Z | |
dc.date.issued | 2016-10 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/698 | |
dc.description.abstract | I denne rapporten presenteres resultatene fra en spørreundersøkelse der skoleledere i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag er spurt om hva de mener om muligheten til å la elever med studiekompetanse begynne yrkesopplæring i restaurant- og matfag. | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | en_US |
dc.subject | Yrkesfag | en_US |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | en_US |
dc.subject | Restaurant- og matfag | |
dc.title | Yrkesfaglig påbygging - muligheter og forutsetninger i restaurant- og matfag | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [196]
LUI - Department of Vocational Teacher Education