Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2016-10-10T11:20:11Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:42Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:03Z
dc.date.available2016-10-10T11:20:11Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:42Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:03Z
dc.date.issued2016-10
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/698
dc.description.abstractI denne rapporten presenteres resultatene fra en spørreundersøkelse der skoleledere i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag er spurt om hva de mener om muligheten til å la elever med studiekompetanse begynne yrkesopplæring i restaurant- og matfag.
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershusen_US
dc.subjectYrkesfagen_US
dc.subjectYrkesfaglærerutdanningen_US
dc.subjectRestaurant- og matfag
dc.titleYrkesfaglig påbygging - muligheter og forutsetninger i restaurant- og matfagen_US
dc.typeResearch reporten_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel