Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2016-01-12T09:53:40Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:25Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:04Z
dc.date.available2016-01-12T09:53:40Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:25Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:04Z
dc.date.issued2016-01
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/654
dc.descriptionYrkesfaglærerutdanning i restaurant-og matfag
dc.description.abstractDette kompendiet inneholder to notater til bruk i undervisningen for studenter i yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag, Høgskolen i Oslo og Akershus. Det første notatet har tittelen «Læringsbegrepet og læringsteorier» og gir en kortfattet oversikt over læringsteorier som grunnlag for undervisning og undervisningsmetoder. Det andre notatet har tittelen «Undervisning og undervisningsmetoder» og konkretiserer planlegging og gjennomføring av undervisning.
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akeshus
dc.subjectYrkesfag
dc.subjectYrkesfaglærerutdanning
dc.subjectRestaurant- og matfag
dc.titleKompendium i profesjonsfag
dc.typeReport


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel