dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.contributor.author | Eben, Bjørn | |
dc.date.accessioned | 2020-09-08T12:13:12Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:07:56Z | |
dc.date.available | 2020-09-08T12:13:12Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:07:56Z | |
dc.date.issued | 2020-08 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/6407 | |
dc.description | Bachelor i Yrkesfaglærer – restaurant- og matfag | |
dc.description.abstract | Denne antologien inneholder artikler fra 19 bacheloroppgaver skrevet av 22 studenter ved
yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2020.
Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som:
- Sensorikk
- Produksjon og produksjonsmetoder
- Bærekraft og bruk av lokale råvarer
- Trygg matproduksjon
- Kosthold og ernæring, tradisjonskost, tilpassing for elever med religiøse spisevaner
- Yrkesidentitet, kompetanseforventninger og det fremtidige utdanningstilbudet etter
fagfornyelsen | |
dc.language.iso | nb | en |
dc.publisher | OsloMet | |
dc.subject | Sensorikk | |
dc.subject | Råvarer | |
dc.subject | Matproduksjon | |
dc.subject | Restaurant | |
dc.subject | Matfag | |
dc.subject | Kosthold | |
dc.subject | Ernæring | |
dc.subject | Tradisjonskost | |
dc.title | Forskende yrkesfaglærerstudenter er tilbake - en antologi basert på 19 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2020 | |
dc.type | Book | |
fagarkivet.source.pagenumber | 193 | en |