Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.contributor.authorEben, Bjørn
dc.date.accessioned2020-09-08T12:13:12Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:07:56Z
dc.date.available2020-09-08T12:13:12Z
dc.date.available2021-04-29T10:07:56Z
dc.date.issued2020-08
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/6407
dc.descriptionBachelor i Yrkesfaglærer – restaurant- og matfag
dc.description.abstractDenne antologien inneholder artikler fra 19 bacheloroppgaver skrevet av 22 studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2020. Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som: - Sensorikk - Produksjon og produksjonsmetoder - Bærekraft og bruk av lokale råvarer - Trygg matproduksjon - Kosthold og ernæring, tradisjonskost, tilpassing for elever med religiøse spisevaner - Yrkesidentitet, kompetanseforventninger og det fremtidige utdanningstilbudet etter fagfornyelsen
dc.language.isonben
dc.publisherOsloMet
dc.subjectSensorikk
dc.subjectRåvarer
dc.subjectMatproduksjon
dc.subjectRestaurant
dc.subjectMatfag
dc.subjectKosthold
dc.subjectErnæring
dc.subjectTradisjonskost
dc.titleForskende yrkesfaglærerstudenter er tilbake - en antologi basert på 19 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2020
dc.typeBook
fagarkivet.source.pagenumber193en


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel