Forskende yrkesfaglærerstudenter er tilbake - en antologi basert på 19 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2020
Book
![Thumbnail](/oda-xmlui/bitstream/handle/20.500.12199/6407/Antologi%20-Forskende%20yrkesfagl%c3%a6rerstudenter%20er%20tilbake%20-%20Spetalen%20og%20Eben%20-%20August%202020.pdf.jpg?sequence=2&isAllowed=y)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/20.500.12199/6407Utgivelsesdato
2020-08Metadata
Vis full innførselSamlinger
Sammendrag
Denne antologien inneholder artikler fra 19 bacheloroppgaver skrevet av 22 studenter ved
yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2020.
Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som:
- Sensorikk
- Produksjon og produksjonsmetoder
- Bærekraft og bruk av lokale råvarer
- Trygg matproduksjon
- Kosthold og ernæring, tradisjonskost, tilpassing for elever med religiøse spisevaner
- Yrkesidentitet, kompetanseforventninger og det fremtidige utdanningstilbudet etter
fagfornyelsen
Beskrivelse
Bachelor i Yrkesfaglærer – restaurant- og matfag