Show simple item record

dc.contributor.authorAmilien, Virginie
dc.date.accessioned2020-06-09T15:25:12Z
dc.date.accessioned2021-04-29T14:10:10Z
dc.date.available2020-06-09T15:25:12Z
dc.date.available2021-04-29T14:10:10Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3899
dc.description.abstractNummer: 4-2002 Prosjektet setter søkelyset på matkultur innen reiselivsbransjen. Vi er opptatt av hvor sentralt matkulturen står i restaurantenes og hotellenes tilbud til sine gjester, og i hvilken grad gjestene er opptatt av matkultur i samband med sine reiser. Et sentralt element i prosjektet er spenningen mellom det lokale og det globale. Prosjektet er utviklet innenfor Reiselivsforskningsprogrammet til Norges forskningsråd, og bygger på analyser av menyer, kvalitative intervjuer med aktører innen restaurant- og reiselivsnæringen, samt kvalitative og kvan-titative intervjuer med reisende, som turister og gjester.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesFagrapport 4-2002
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleFra vafler og hamburger til elghakk og hjortestekno_NB
dc.typeRapport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/viram/


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record