dc.contributor.author | Amilien, Virginie | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T15:25:12Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T14:10:10Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T15:25:12Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T14:10:10Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/3899 | |
dc.description.abstract | Nummer: 4-2002 Prosjektet setter søkelyset på matkultur innen reiselivsbransjen. Vi er opptatt av hvor sentralt matkulturen står i restaurantenes og hotellenes tilbud til sine gjester, og i hvilken grad gjestene er opptatt av matkultur i samband med sine reiser. Et sentralt element i prosjektet er spenningen mellom det lokale og det globale. Prosjektet er utviklet innenfor Reiselivsforskningsprogrammet til Norges forskningsråd, og bygger på analyser av menyer, kvalitative intervjuer med aktører innen restaurant- og reiselivsnæringen, samt kvalitative og kvan-titative intervjuer med reisende, som turister og gjester. | no_NB |
dc.publisher | Lysaker, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Fagrapport 4-2002 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Fra vafler og hamburger til elghakk og hjortestek | no_NB |
dc.type | Report | |
fagarkivet.author.link | https://www.oslomet.no/om/ansatt/viram/ | |