• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • By- og regionforskningsinstituttet (NIBR)
  • NIBR notat
  • View Item
  •   Home
  • By- og regionforskningsinstituttet (NIBR)
  • NIBR notat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Fra vafler og hamburger til elghakk og hjortestek

Amilien, Virginie
Report
Thumbnail
View/Open
file53339_fagrapport_2002-4_amilien.pdf (772.6Kb)
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12199/3899
Date
2002
Metadata
Show full item record
Collections
  • NIBR notat [1021]
Abstract
Nummer: 4-2002 Prosjektet setter søkelyset på matkultur innen reiselivsbransjen. Vi er opptatt av hvor sentralt matkulturen står i restaurantenes og hotellenes tilbud til sine gjester, og i hvilken grad gjestene er opptatt av matkultur i samband med sine reiser. Et sentralt element i prosjektet er spenningen mellom det lokale og det globale. Prosjektet er utviklet innenfor Reiselivsforskningsprogrammet til Norges forskningsråd, og bygger på analyser av menyer, kvalitative intervjuer med aktører innen restaurant- og reiselivsnæringen, samt kvalitative og kvan-titative intervjuer med reisende, som turister og gjester.
Publisher
Lysaker, SIFO
Series
Fagrapport 4-2002

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit