Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorJacobsen, Eivind
dc.date.accessioned2020-06-09T15:21:30Z
dc.date.accessioned2021-04-29T14:12:51Z
dc.date.available2020-06-09T15:21:30Z
dc.date.available2021-04-29T14:12:51Z
dc.date.issued1999
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3640
dc.description.abstractI dette innlegget ønsker jeg å fokusere på noen av betingelsene for produkt- og sortimentsutvikling i det norske jordbruksbaserte matvaresystemet - fra jord til bord. Mens de foregående innleggene i stort mon har lagt hovedvekten på å referere funn fra egnes og andres empiriske forskning, vil jeg her ha et langt mer spørrende og hypoteseutprøvende siktemål. Selv om det av tabloide grunner ikke alltid vil høres slik ut, har jeg til hensikt å spørre, og gjerne å provosere, mer enn å svare og å slå fast. Siden jeg nå kommer fra Statens institutt for forbruksforskning, er det naturlig for meg å legge til grunn det jeg vil kalle et forbrukerperspektiv.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesArbeidsnotat 12-1999
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleProduktutvikling og sortimentspolitikk i kjedenes tidno_NB
dc.typeNotat
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/eivjac/


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel