Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI)
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning
Vis innførsel
Hjem
Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI)
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tre viktige drivere for utvikling av bærekraft i restaurant- og matfag
Spetalen, Halvor
Reader opinion
Åpne
Tre viktigere drivere for utvikling av bærekraft i restaurant- og matfag - YRKE - Spetalen.pdf (904.1Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/20.500.12199/2913
Utgivelsesdato
2019
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning
[211]
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk