Toggle navigation
norsk
English
English
norsk
English
Login
Toggle navigation
View Item
Home
Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI)
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning
View Item
Home
Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI)
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tre viktige drivere for utvikling av bærekraft i restaurant- og matfag
Spetalen, Halvor
Reader opinion
View/
Open
Tre viktigere drivere for utvikling av bærekraft i restaurant- og matfag - YRKE - Spetalen.pdf (904.1Kb)
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12199/2913
Date
2019
Metadata
Show full item record
Collections
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning
[196]
Search Archive
This Collection
Browse
Archive
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Document Types
Journals
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Document Types
Journals
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics