dc.contributor.author | Åse Lund Støen | |
dc.contributor.author | Bjørnar Sæther | |
dc.date.accessioned | 2019-08-15T07:41:26Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T13:50:38Z | |
dc.date.available | 2019-08-15T07:41:26Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T13:50:38Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.isbn | 82-7071-651-0 | |
dc.identifier.issn | 0801-1702 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/2348 | |
dc.description.abstract | Last ned gratis Notatet beskriver dagens ordninger for støtte til småskala matproduksjon og peker på noen trekk ved bedriftenes kompetansebehov. Det blir beskrivet en modell for hvordan et mulig kompetansesenter i form av at "matnav" kan innpasses i forhold til dagens støtteordninger. Tilknyttet prosjekt Verdiskaping i innlandet - VS2010 2006 | no_NB |
dc.publisher | Oslo: Norsk institutt for by- og regionforskning | |
dc.relation.ispartofseries | NIBR-notat 2006:134 | |
dc.subject | NIBR, PublikasjonerNIBR, Notat_NIBR | |
dc.title | Kompetanseheving i verdikjeden til småskala mat i Innlandet | no_NB |
dc.type | Notat | |