Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorÅse Lund Støen
dc.contributor.authorBjørnar Sæther
dc.date.accessioned2019-08-15T07:41:26Z
dc.date.accessioned2021-04-29T13:50:38Z
dc.date.available2019-08-15T07:41:26Z
dc.date.available2021-04-29T13:50:38Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.isbn82-7071-651-0
dc.identifier.issn0801-1702
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/2348
dc.description.abstractLast ned gratis Notatet beskriver dagens ordninger for støtte til småskala matproduksjon og peker på noen trekk ved bedriftenes kompetansebehov. Det blir beskrivet en modell for hvordan et mulig kompetansesenter i form av at "matnav" kan innpasses i forhold til dagens støtteordninger. Tilknyttet prosjekt Verdiskaping i innlandet - VS2010 2006no_NB
dc.publisherOslo: Norsk institutt for by- og regionforskning
dc.relation.ispartofseriesNIBR-notat 2006:134
dc.subjectNIBR, PublikasjonerNIBR, Notat_NIBR
dc.titleKompetanseheving i verdikjeden til småskala mat i Innlandetno_NB
dc.typeNotat


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel