dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | en_US |
dc.date.accessioned | 2011-12-19T10:52:01Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:23:56Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:18Z | |
dc.date.available | 2011-12-19T10:52:01Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:23:56Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:18Z | |
dc.date.issued | 2009 | en_US |
dc.identifier.citation | Yrke (Utdanningsforbundet) 2008, nr. 1, 34-35 | en |
dc.identifier.issn | 1504-1905 | en_US |
dc.identifier.uri | http://idtjeneste.nb.no/URN:NBN:no-bibsys_brage_10910 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/165 | |
dc.description.abstract | Kan generelle læreplaner i restaurant- og matfagene og tendenser til standardisering i restaurantbransjen reduserer muligheten til å utvikle profesjonelle yrkesutøvere med mesterkompetanse? At andre bransjer møter flere av de samme utfordringene gjør at dette temaet også kan ha en mer allmenngyldig karakter. | |
dc.language.iso | nob | en |
dc.publisher | Utdanningsforbundet | en |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en |
dc.subject | Yrkesopplæring | en |
dc.subject | Yrkesfag | en |
dc.title | Farvel til mesteren? | en |
dc.type | Journal article | en |
dc.subject.nsi | VDP::Social science: 200::Education: 280 | en |