Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvoren_US
dc.date.accessioned2011-12-19T10:52:01Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:23:56Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:18Z
dc.date.available2011-12-19T10:52:01Z
dc.date.available2020-09-02T08:23:56Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:18Z
dc.date.issued2009en_US
dc.identifier.citationYrke (Utdanningsforbundet) 2008, nr. 1, 34-35en
dc.identifier.issn1504-1905en_US
dc.identifier.urihttp://idtjeneste.nb.no/URN:NBN:no-bibsys_brage_10910en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/165
dc.description.abstractKan generelle læreplaner i restaurant- og matfagene og tendenser til standardisering i restaurantbransjen reduserer muligheten til å utvikle profesjonelle yrkesutøvere med mesterkompetanse? At andre bransjer møter flere av de samme utfordringene gjør at dette temaet også kan ha en mer allmenngyldig karakter.
dc.language.isonoben
dc.publisherUtdanningsforbundeten
dc.subjectRestaurant- og matfagen
dc.subjectYrkesopplæringen
dc.subjectYrkesfagen
dc.titleFarvel til mesteren?en
dc.typeJournal articleen
dc.subject.nsiVDP::Social science: 200::Education: 280en


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel