Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, 2016
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2017-02-08T14:24:18Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:44Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:07:58Z | |
dc.date.available | 2017-02-08T14:24:18Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:44Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:07:58Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/926 | |
dc.description.abstract | I begynnelsen av desember 2016 ble undersøkelsen fra tidligere år repetert for å oppdatere oversikten over hva studentene fra yrkesfaglærerutdanningen (YFL) i restaurant- og matfag (RM)arbeider med etter at utdanningen er gjennomført. | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | |
dc.subject | Restaurant- og matfag | |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | |
dc.subject | Yrkesfag | |
dc.title | Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, 2016 | |
dc.type | Research report |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [215]
LUI - Department of Vocational Teacher Education