Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2016-04-11T12:25:25Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:34Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:04Z
dc.date.available2016-04-11T12:25:25Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:34Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:04Z
dc.date.issued2016-03
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/695
dc.description.abstractYrkesfaglig utvalg for reiseliv, matproduksjon og primærnæringen leverte i mars 2016 en rapport med anbefalinger knyttet til organisering og innhold i opplæringen til nevnte næringer. Som lærerutdanning vil yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag bli berørt av eventuelle endringer knyttet til fagområdene som i dag er organisert i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag. Vi ønsker derfor å delta med et innspill til rapporten fra det yrkesfaglige utvalget. I dette innspille konsentrerer vi oss om rapportens innhold knyttet til yrker og fagområder som i dag er organisert i Vg1 kurset «Restaurant- og matfag» og i Vg2 kursene «Kokk- og servitørfag» og «Matfag». Det betyr ikke at vi ser på reiseliv og primærnæring som uviktige i en felles verdikjede, men som yrkesfaglærerutdanning ser vi det som mest hensiktsmessig å gi innspill til de deler av rapporten der vi har kompetanse og kjennskap til dagens yrkesopplæring. Når det er sagt peker rapporten på et viktig moment i forhold til en felles verdikjede og vi ser det som naturlig at fagområdene som ligger i restaurant- og matfag kan samarbeide med naturbruk om vekst og produksjonsbetingelser som gir gode råvarer til både industri og håndverk i restaurant- og matfagene.
dc.publisherHiOAen_US
dc.subjectRestaurant- og matfagen_US
dc.subjectYrkesfaglærerutdanningen_US
dc.titleInnspill til Faglig råd for restaurant- og matfag om fremtidig organisering av yrkesopplæringen i utdanningsprogrammet restaurant- og matfagen_US
dc.typeOthers


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel