dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.contributor.author | Eben, Bjørn | |
dc.contributor.author | Jahanlu, David | |
dc.date.accessioned | 2016-03-07T08:41:31Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:39Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:10Z | |
dc.date.available | 2016-03-07T08:41:31Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:39Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:10Z | |
dc.date.issued | 2016-03 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8364-002-1 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8364-003-8 | |
dc.identifier.issn | 1892-9648 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/685 | |
dc.description.abstract | Dette er første delrapport i en undersøkelse der hensikten er å kartlegge yrkesutøvelse, bruk av grunnleggende ferdigheter, ønskede personlige egenskaper og tilknytning til yrke og arbeidsplass blant yrkesutøvere i et utvalg av restaurant- og matfagbransjer. Innholdet i denne delrapporten er en
presentasjon av aktuelt tallmateriale og vil tjene som grunnlag for yrkesfaglærerstudentenes bacheloroppgaver og senere artikkelskriving. | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | en_US |
dc.relation.ispartofseries | HiOA rapport;nr. 3 2016 | |
dc.subject | Yrkesfag | en_US |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | en_US |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en_US |
dc.title | Yrkesutøvelse i restaurant- og matfagene: arbeidsoppgaver, prioriteringer og forskjeller. Første delrapport. | en_US |
dc.type | Research report | |