Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.contributor.authorEben, Bjørn
dc.contributor.authorJahanlu, David
dc.date.accessioned2016-03-07T08:41:31Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:39Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:10Z
dc.date.available2016-03-07T08:41:31Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:39Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:10Z
dc.date.issued2016-03
dc.identifier.isbn978-82-8364-002-1
dc.identifier.isbn978-82-8364-003-8
dc.identifier.issn1892-9648
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/685
dc.description.abstractDette er første delrapport i en undersøkelse der hensikten er å kartlegge yrkesutøvelse, bruk av grunnleggende ferdigheter, ønskede personlige egenskaper og tilknytning til yrke og arbeidsplass blant yrkesutøvere i et utvalg av restaurant- og matfagbransjer. Innholdet i denne delrapporten er en presentasjon av aktuelt tallmateriale og vil tjene som grunnlag for yrkesfaglærerstudentenes bacheloroppgaver og senere artikkelskriving.
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershusen_US
dc.relation.ispartofseriesHiOA rapport;nr. 3 2016
dc.subjectYrkesfagen_US
dc.subjectYrkesfaglærerutdanningen_US
dc.subjectRestaurant- og matfagen_US
dc.titleYrkesutøvelse i restaurant- og matfagene: arbeidsoppgaver, prioriteringer og forskjeller. Første delrapport.en_US
dc.typeResearch report


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel