Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, 2015
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2016-01-11T11:47:25Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:23Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:04Z | |
dc.date.available | 2016-01-11T11:47:25Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:23Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:04Z | |
dc.date.issued | 2016-01 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/651 | |
dc.description | Bachelor i Yrkesfaglærer: restaurant- og matfag | |
dc.description.abstract | Sent november 2015 ble undersøkelsen fra tidligere år repetert for å oppdatere oversikten over hva studentene fra yrkesfaglærerutdanningen (YFL) i restaurant- og matfag (RM)arbeider med etter at utdanningen er gjennomført. | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akeshus | |
dc.subject | Yrkesfag | |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | |
dc.subject | Restaurant- og matfag | |
dc.title | Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, 2015 | |
dc.type | report |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [201]
LUI - Department of Vocational Teacher Education