Show simple item record

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2016-01-11T11:47:25Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:23Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:04Z
dc.date.available2016-01-11T11:47:25Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:23Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:04Z
dc.date.issued2016-01
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/651
dc.descriptionBachelor i Yrkesfaglærer: restaurant- og matfag
dc.description.abstractSent november 2015 ble undersøkelsen fra tidligere år repetert for å oppdatere oversikten over hva studentene fra yrkesfaglærerutdanningen (YFL) i restaurant- og matfag (RM)arbeider med etter at utdanningen er gjennomført.
dc.language.isono_NBen_US
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akeshus
dc.subjectYrkesfag
dc.subjectYrkesfaglærerutdanning
dc.subjectRestaurant- og matfag
dc.titleRapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, 2015


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record