Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorRoos, Gun
dc.contributor.authorWandel, Margareta
dc.date.accessioned2020-08-17T13:04:19Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:55:56Z
dc.date.available2020-08-17T13:04:19Z
dc.date.available2021-04-29T12:55:56Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/6002
dc.description.abstractNummer: 1-2004 Moderne spising beskrives som komplekst. Studier har i hovedsak vært basert på kvinners svar og man vet mindre om hvordan menn opplever mat og spising. Målet for denne studien er å beskrive menns oppfatninger om mat og spising i moderne tid. Stu-dien er basert på diskursanalyse av semi-strukturerte intervjuer med 20 tømrer/snekker, 15 ingeniører og 11 sjåfører som arbeidet i Oslo området i perioden 2001-2003. Spising ble ofte beskrevet som en rutine og var kun tilfeldig karakterisert som problema-tisk. Da mat beskrevs som problematisk var det ikke påvist å ha konsekvenser for valg av mat i hverdagen. Målet med å spise på hverdagen var fremst å bli mett. Mat hadde også positive meninger, det beskrevs som en del av helgekos, nytelse og smakopple-velse. Tilknyttede prosjekter Menn, helse og helselivsstilno_NB
dc.publisherOslo, SIFO
dc.relation.ispartofseriesProsjektnotat 1-2004
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleMenn og matno_NB
dc.typeNotat
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/groos/


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel