dc.contributor.author | Jacobsen, Eivind | |
dc.date.accessioned | 2020-08-17T13:04:18Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T12:55:54Z | |
dc.date.available | 2020-08-17T13:04:18Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T12:55:54Z | |
dc.date.issued | 2003 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/5995 | |
dc.description.abstract | Nummer: 7-2003 | no_NB |
dc.publisher | Statens institutt for forbruksforskning | |
dc.relation.ispartofseries | Prosjektnotat 7-2003 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Tillit til maten i kjølvannet av Menyskandalen: Ferskdisk eller ferdigpakket? | no_NB |
dc.type | Notat | |
fagarkivet.author.link | https://www.oslomet.no/om/ansatt/eivjac/ | |