• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Forbruksforskningsinstituttet (SIFO)
  • SIFO Rapport
  • View Item
  •   Home
  • Forbruksforskningsinstituttet (SIFO)
  • SIFO Rapport
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Gulrot og kålrot

Dragland, Steinar; Olsen, Nina Veflen; Vittersø, Gunnar; Rødbotten, Marit
Report
Thumbnail
View/Open
file61991_oppdragsrapport_2005-12.pdf (546.5Kb)
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12199/5432
Date
2005
Metadata
Show full item record
Collections
  • SIFO Rapport [340]
Abstract
Til tross for at norske forbrukere møter et lite variert tilbud av gulrot og kålrot i butikkene bidrar vaner, sosiale og kulturelle normer - samt aktuelle samfunnsdebatter på matområdet - til å befeste gulrot og kålrot som to av de viktigste grønnsakene i det norske kostholdet. Gulrot og kålrot har en posisjon som både sunne råvarer og tradisjonelle, kjente produkter. Dette viser SIFO-rapporten Gulrot og kålrot. Oppslag : Mat i Hedemark Tilknyttede prosjekter Gulrot og kålrot med riktig kvalitet
Publisher
Oslo, SIFO
Series
Oppdragsrapport 12-2005

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit