Show simple item record

dc.contributor.authorDragland, Steinar
dc.contributor.authorOlsen, Nina Veflen
dc.contributor.authorVittersø, Gunnar
dc.contributor.authorRødbotten, Marit
dc.date.accessioned2020-06-21T15:29:56Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:45:02Z
dc.date.available2020-06-21T15:29:56Z
dc.date.available2021-04-29T12:45:02Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5432
dc.description.abstractTil tross for at norske forbrukere møter et lite variert tilbud av gulrot og kålrot i butikkene bidrar vaner, sosiale og kulturelle normer - samt aktuelle samfunnsdebatter på matområdet - til å befeste gulrot og kålrot som to av de viktigste grønnsakene i det norske kostholdet. Gulrot og kålrot har en posisjon som både sunne råvarer og tradisjonelle, kjente produkter. Dette viser SIFO-rapporten Gulrot og kålrot. Oppslag : Mat i Hedemark Tilknyttede prosjekter Gulrot og kålrot med riktig kvalitetno_NB
dc.publisherOslo, SIFO
dc.relation.ispartofseriesOppdragsrapport 12-2005
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleGulrot og kålrotno_NB
dc.typeRapport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/gunjar/


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record