Show simple item record

dc.contributor.authorTorjusen, Hanne
dc.date.accessioned2020-06-21T15:29:46Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:44:31Z
dc.date.available2020-06-21T15:29:46Z
dc.date.available2021-04-29T12:44:31Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5420
dc.description.abstractNummer: 11-2004 Denne rapporten drøfter spørsmål omkring forbrukeres oppfatninger om trygg mat og hvordan de oppfatter og vurderer ulike aktører i matvaresystemet i denne sammenhengen. Denne rapporten drøfter spørsmål omkring forbrukeres oppfatninger om trygg mat og hvordan de oppfatter og vurderer ulike aktører i matvaresystemet i denne sammenhengen. Hvem stoler de på? Hva baserer de sin tillit på? Hvordan oppfatter de matt-trygghet? Forbrukernes oppfatninger om trygg mat, deres relasjoner til andre i matvaresystemet, og deres strategier for å føle trygghet ved maten de spiser er undersøkt gjennom 15 kvalitative intervjuer. Tilknyttede prosjekter Tillit til mat 2002no_NB
dc.publisherNydalen, SIFO
dc.relation.ispartofseriesOppdragsrapport 11-2004
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleTillit til mat i det norske markedetno_NB
dc.typeRapport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/hantor/


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record