dc.contributor.author | Torjusen, Hanne | |
dc.date.accessioned | 2020-06-21T15:29:46Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T12:44:31Z | |
dc.date.available | 2020-06-21T15:29:46Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T12:44:31Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/5420 | |
dc.description.abstract | Nummer: 11-2004 Denne rapporten drøfter spørsmål omkring forbrukeres oppfatninger om trygg mat og hvordan de oppfatter og vurderer ulike aktører i matvaresystemet i denne sammenhengen. Denne rapporten drøfter spørsmål omkring forbrukeres oppfatninger om trygg mat og hvordan de oppfatter og vurderer ulike aktører i matvaresystemet i denne sammenhengen. Hvem stoler de på? Hva baserer de sin tillit på? Hvordan oppfatter de matt-trygghet? Forbrukernes oppfatninger om trygg mat, deres relasjoner til andre i matvaresystemet, og deres strategier for å føle trygghet ved maten de spiser er undersøkt gjennom 15 kvalitative intervjuer. Tilknyttede prosjekter Tillit til mat 2002 | no_NB |
dc.publisher | Statens institutt for forbruksforskning | |
dc.relation.ispartofseries | Oppdragsrapport 11-2004 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Tillit til mat i det norske markedet | no_NB |
dc.type | Report | |
fagarkivet.author.link | https://www.oslomet.no/om/ansatt/hantor/ | |