Show simple item record

dc.contributor.authorJacobsen, Eivind
dc.date.accessioned2020-06-21T15:29:32Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:44:00Z
dc.date.available2020-06-21T15:29:32Z
dc.date.available2021-04-29T12:44:00Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5402
dc.description.abstractHva er forbrukerretting, og hvordan skal den norske matforvaltningen forbrukerrettes og oppnå legitimitet og tillit i befolkningen? I denne rapporten nærmer vi oss disse spørsmålene ved å se nærmere på sentrale dokumenter knyttet til omorganiseringen av den norske matforvaltningen. I tillegg til å se på dokumenter har vi hatt samtaler med personer i ledelsen for de fusjonerende etatene, Statens næringsmiddeltilsyn, Statens dyrehelsetilsyn, Statens landbrukstilsyn og Sjøma-tavdelingen i Fiskeridirektoratet.no_NB
dc.publisherOslo, SIFO
dc.relation.ispartofseriesOppdragsrapport 11-2003
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleForbrukerhensyn, helsemessig trygg mat og nytt Mattilsynno_NB
dc.typeReport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/eivjac/


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record