Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, 2014
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2015-01-21T09:11:08Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:14Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:02Z | |
dc.date.available | 2015-01-21T09:11:08Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:14Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:02Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/437 | |
dc.description.abstract | I desember 2014 ble undersøkelsen fra tidligere år repetert for å oppdatere oversikten over hva studentene fra yrkesfaglærerutdanningen (YFL) i restaurant- og matfag (RM)arbeider med etter at utdanningen er over. | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | en_US |
dc.subject | Yrkesfag | en_US |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | en_US |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en_US |
dc.title | Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, 2014 | en_US |
dc.type | Research report |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [202]
LUI - Department of Vocational Teacher Education