dc.contributor.author | Døving, Runar | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T15:25:02Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T14:03:35Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T15:25:02Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T14:03:35Z | |
dc.date.issued | 1997 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/3881 | |
dc.description.abstract | Hensikten med denne rapporten er A belyse oppfatninger, vurderinger og forbruk av fisk i forskjellige forbrukergrupper i Norge. Bakgrunnen er ernæreringspolitiske målsettinger om en økning i fiskeforbruket. Mens kjøttforbruket har økt i takt med økende velstand i befolkningen, har ikke fiskeforbruket vist en slik økning. Årsakene til dette kan ligge både hos forbrukeme og i markedet. I denne rapporten bar vi fokusert spesielt på forbrukemes forhold til fisk, men faktorer relatert til markedet har også blitt trukket inn i analysen. | no_NB |
dc.publisher | Lysaker, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Rapport 12-1997 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Fisk | no_NB |
dc.type | Report | |