Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorDøving, Runar
dc.date.accessioned2020-06-09T15:25:02Z
dc.date.accessioned2021-04-29T14:03:35Z
dc.date.available2020-06-09T15:25:02Z
dc.date.available2021-04-29T14:03:35Z
dc.date.issued1997
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3881
dc.description.abstractHensikten med denne rapporten er A belyse oppfatninger, vurderinger og forbruk av fisk i forskjellige forbrukergrupper i Norge. Bakgrunnen er ernæreringspolitiske målsettinger om en økning i fiskeforbruket. Mens kjøttforbruket har økt i takt med økende velstand i befolkningen, har ikke fiskeforbruket vist en slik økning. Årsakene til dette kan ligge både hos forbrukeme og i markedet. I denne rapporten bar vi fokusert spesielt på forbrukemes forhold til fisk, men faktorer relatert til markedet har også blitt trukket inn i analysen.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesRapport 12-1997
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleFiskno_NB
dc.typeReport


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel