dc.contributor.author | Bugge, Annechen Bahr | |
dc.contributor.author | Døving, Runar | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T15:24:51Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T14:02:32Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T15:24:51Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T14:02:32Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/3876 | |
dc.description.abstract | Forholdet mellom holdning og handling har her vært viktig. Flere kvantitative studier viser at noe over halvparten av representative utvalg anser seg som miljøbevisste forbrukere. Hva folk oppgir å gjøre i praksis har imidlertid gitt et noe mer brokete og uklart bilde. Vår hovedproblemstilling er tredelt. For det første har vi kartlagt hva forbrukerne selv legger i det å være miljøbevisst. Videre har vi undersøkt hvilke motiver som ligger til grunn for valg av handlinger, enten det er miljøvennlige eller ikke-miljøvennlige alternativ som velges. Til sist har vi spurt oss hvilken rolle husholdningsavfall og dagligvareinnkjøp har i forhold til å være miljøbevisst. | no_NB |
dc.publisher | Lysaker, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Rapport 2-2000 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Det norske måltidsmønsteret | no_NB |
dc.type | Report | |
fagarkivet.author.link | https://www.oslomet.no/om/ansatt/annech/ | |