Show simple item record

dc.contributor.authorBugge, Annechen Bahr
dc.contributor.authorDøving, Runar
dc.date.accessioned2020-06-09T15:24:51Z
dc.date.accessioned2021-04-29T14:02:32Z
dc.date.available2020-06-09T15:24:51Z
dc.date.available2021-04-29T14:02:32Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3876
dc.description.abstractForholdet mellom holdning og handling har her vært viktig. Flere kvantitative studier viser at noe over halvparten av representative utvalg anser seg som miljøbevisste forbrukere. Hva folk oppgir å gjøre i praksis har imidlertid gitt et noe mer brokete og uklart bilde. Vår hovedproblemstilling er tredelt. For det første har vi kartlagt hva forbrukerne selv legger i det å være miljøbevisst. Videre har vi undersøkt hvilke motiver som ligger til grunn for valg av handlinger, enten det er miljøvennlige eller ikke-miljøvennlige alternativ som velges. Til sist har vi spurt oss hvilken rolle husholdningsavfall og dagligvareinnkjøp har i forhold til å være miljøbevisst.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesRapport 2-2000
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleDet norske måltidsmønsteretno_NB
dc.typeReport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/annech/


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record