dc.contributor.author | Guzman, Maria A. | |
dc.contributor.author | Kjærnes, Unni | |
dc.contributor.author | Bjørkum, Ellen | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T15:24:47Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T13:59:25Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T15:24:47Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T13:59:25Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/3873 | |
dc.description.abstract | I denne kvalitative studien tar vi utgangspunkt i en gruppe ungdom som har egen husholdning. Siktemålet er å få en forståelse av ungdoms mat-vaner i overgangen mellom foreldrehjemmet og den første etablering utenfor hjemmet. Vi ønsker å undersøke hvilke matretter de selv sier er vanlige for dem, hva som ligger til grunn for valg av ulike matvarer, hvil-ke oppfatninger de har om mat og matlaging, og hvordan ungdommene kategoriserer ulike typer mat. Vi drøfter videre den plassen kjøtt har i in-formantenes menyer og hvilke holdninger de har til eget kjøttforbruk. | no_NB |
dc.publisher | Lysaker, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Rapport 6-2000 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Ungdommers måltider. En studie av livssituasjon, mat og kjønn | no_NB |
dc.type | Report | |
fagarkivet.author.link | https://www.oslomet.no/om/ansatt/unnikj/ | |