Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHonkanen, Pirjo
dc.contributor.authorUeland, Øydis
dc.contributor.authorMortvedt, Hilde Skotland
dc.contributor.authorGranli, Britt Signe
dc.contributor.authorBugge, Annechen Bahr
dc.contributor.authorGrini, Ida Synnøve
dc.date.accessioned2020-06-09T15:22:20Z
dc.date.accessioned2021-04-29T14:24:01Z
dc.date.available2020-06-09T15:22:20Z
dc.date.available2021-04-29T14:24:01Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-82-8296-090-8
dc.identifier.issn1890-579x
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3742
dc.description.abstractTilknyttede prosjekter EldreMat- Norwegian foods optimised for an ageing population (KMB)no_NB
dc.publisherÅs, Nofima<p>I: Nofima rapport</p>
dc.relation.ispartofseriesRapporter population-2013
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleMat og måltider for aktive eldre - en studie av aktive eldres preferanser, prioriteringer og praksiserno_NB
dc.typeReport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/annech/


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel