dc.contributor.author | Fagerli, Rønnaug | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T15:22:11Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T14:22:25Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T15:22:11Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T14:22:25Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/3732 | |
dc.description.abstract | Slik begrepet matvaner brukes i denne rapporten omfatter det for det første forbruk og brukshyppighet av ulike matvarer og retter som kan relateres til middagsmåltidet, men også hvordan matvarer kombineres til varme retter og måltider (måltidsformat), hvilke måltider man spiser og hvor man spiser dem (spisemønster), samt de tanker man har om maten (holdninger). Spenningsforholdet mellom det tradisjonelle og det moderne har vært en av tre ulike innfallsvinkler for å få tak i endringsperspektiver ved matvanene. | no_NB |
dc.publisher | Lysaker, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Rapport 1-1999 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Endringer i nordmenns matvaner på 80- og 90-tallet. | no_NB |
dc.type | Report | |