Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorrandil
dc.date.accessioned2020-06-09T15:21:26Z
dc.date.accessioned2021-04-29T14:09:37Z
dc.date.available2020-06-09T15:21:26Z
dc.date.available2021-04-29T14:09:37Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3623
dc.description.abstractLandsrepresentative undersøkelser om kjøttforbruk og holdninger til kjøtt ble gjennomført i 1997, 2000, 2001, 2004 og 2007. Forbruksfrekvens av kjøtt er stadig økende, spesielt gjelder dette kylling. Spesielt kostholdsdebatter har betydning for endring av forbrukernes matvaner, men også til en viss grad miljødebatter. Tilliten til kjøtt er høy, men i perioder med kriser går tilliten ned. Dette gjaldt både i 2001 under dyrehelsekrisen i Europa, og i 2006 under E. coli-krisen i Norge. I 2007 var tilliten nesten tilbake på 2004-nivået, som var det året tilliten var på sitt høyeste. Kjøtt har for øvrig en sterk posisjon i det norske kostholdet. Tilknyttede prosjekter Spørreundersøkelse om kjøttno_NB
dc.relation.ispartofseriesOppdragsrapport 2-2008
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.title10 år - endring og stabilitet i forbruk og holdninger til kjøttno_NB
dc.typeReport


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel