dc.contributor.author | Dragland, Steinar | |
dc.contributor.author | Olsen, Nina Veflen | |
dc.contributor.author | Vittersø, Gunnar | |
dc.contributor.author | Rødbotten, Marit | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T15:21:10Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T14:09:15Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T15:21:10Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T14:09:15Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/3564 | |
dc.description.abstract | Til tross for at norske forbrukere møter et lite variert tilbud av gulrot og kålrot i butikkene bidrar vaner, sosiale og kulturelle normer - samt aktuelle samfunnsdebatter på matområdet - til å befeste gulrot og kålrot som to av de viktigste grønnsakene i det norske kostholdet. Gulrot og kålrot har en posisjon som både sunne råvarer og tradisjonelle, kjente produkter. Dette viser SIFO-rapporten Gulrot og kålrot. Oppslag : Mat i Hedemark Tilknyttede prosjekter Gulrot og kålrot med riktig kvalitet | no_NB |
dc.publisher | Oslo, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Oppdragsrapport 12-2005 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Gulrot og kålrot | no_NB |
dc.type | Report | |
fagarkivet.author.link | https://www.oslomet.no/om/ansatt/gunjar/ | |