dc.contributor.author | Ingrid Kjørstad | |
dc.contributor.author | Randi Lavik | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T15:21:10Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T14:10:30Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T15:21:10Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T14:10:30Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/3561 | |
dc.description.abstract | Det ble gjennomført landsrepresentative undersøkelser om kjøttforbruk og holdning til kjøtt i 1997, 2000, 2001 og 2004. Det ble gjennomført landsrepresentative undersøkelser om kjøttforbruk og holdning til kjøtt i 1997, 2000, 2001 og 2004. For-bruksfrekvensen av kjøtt har økt. Det er færre som unngår kjøtt. Økningen i kjøttforbruket har skjedd hovedsakelig blant de eldre og blant kvinner. I 2001 var det en dyrehelsekrise som ble mye omtalt i media. Det var da en viss skepsis til kjøtt. Denne tilliten er nå gjenopprettet (2004). Tilknyttede prosjekter Spørreundersøkelse om kjøtt | no_NB |
dc.publisher | Oslo, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Oppdragsrapport 5-2005 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Kjøtt, holdninger og endring 1997 til 2004 | no_NB |
dc.type | Report | |