Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.contributor.authorFossum, Hans-Oscar Sørheim
dc.contributor.authorKristiansen, Veronica Eker
dc.contributor.authorLaugerud, Camilla Sundal
dc.contributor.authorSolli-Sæther, Christian
dc.contributor.authorStrøm, Kjetil Eiesland
dc.date.accessioned2020-05-20T11:07:57Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:25:10Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:16Z
dc.date.available2020-05-20T11:07:57Z
dc.date.available2020-09-02T08:25:10Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:16Z
dc.date.issued2020-05-20
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3109
dc.descriptionBachelor i Yrkesfaglærer – restaurant- og matfag
dc.description.abstractInnholdet i dette notatet er basert på eksamensbesvarelser i profesjonsfag, tredje år, avsluttende eksamen i yrkesfaglærerutdanningen for restaurant-og matfag ved OsloMet. Temaet i eksamensoppgaven var «Hvilken betydning har det nye kompetansebegrepet i Fagfornyelsen for undervisning, underveis-og sluttvurdering irestaurant-og matfag fra høsten 2020». Formålet med denne utgivelsen er å dele godt innhold fra eksamensbesvarelsene med skoler som tilbyr utdanningsprogrammet restaurant-og matfag slik at dettekan benyttes somutgangspunkt for skoleutvikling i forbindelse med fagfornyelsen og innføring av ny læreplan i Vg1 fra høsten 2020.
dc.language.isonben
dc.publisherInstitutt for yrkesfaglærerutdanning, OsloMet
dc.subjectKompetanse
dc.subjectFagfornyelsen
dc.titleKompetansebegrepet. Undervisning, underveis- og sluttvurdering etter fagfornyelsen
dc.typeWorking paper
fagarkivet.source.pagenumber9en


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel