dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.contributor.author | Fossum, Hans-Oscar Sørheim | |
dc.contributor.author | Kristiansen, Veronica Eker | |
dc.contributor.author | Laugerud, Camilla Sundal | |
dc.contributor.author | Solli-Sæther, Christian | |
dc.contributor.author | Strøm, Kjetil Eiesland | |
dc.date.accessioned | 2020-05-20T11:07:57Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:25:10Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:16Z | |
dc.date.available | 2020-05-20T11:07:57Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:25:10Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:16Z | |
dc.date.issued | 2020-05-20 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/3109 | |
dc.description | Bachelor i Yrkesfaglærer – restaurant- og matfag | |
dc.description.abstract | Innholdet i dette notatet er basert på eksamensbesvarelser i profesjonsfag, tredje år, avsluttende eksamen i yrkesfaglærerutdanningen for restaurant-og matfag ved OsloMet. Temaet i eksamensoppgaven var «Hvilken betydning har det nye kompetansebegrepet i Fagfornyelsen for undervisning, underveis-og sluttvurdering irestaurant-og matfag fra høsten 2020». Formålet med denne utgivelsen er å dele godt innhold fra eksamensbesvarelsene med skoler som tilbyr utdanningsprogrammet restaurant-og matfag slik at dettekan benyttes somutgangspunkt for skoleutvikling i forbindelse med fagfornyelsen og innføring av ny læreplan i Vg1 fra høsten 2020. | |
dc.language.iso | nb | en |
dc.publisher | Institutt for yrkesfaglærerutdanning, OsloMet | |
dc.subject | Kompetanse | |
dc.subject | Fagfornyelsen | |
dc.title | Kompetansebegrepet. Undervisning, underveis- og sluttvurdering etter fagfornyelsen | |
dc.type | Working paper | |
fagarkivet.source.pagenumber | 9 | en |