Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorEben, Bjørn
dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2019-08-22T10:17:07Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:25:16Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:17Z
dc.date.available2019-08-22T10:17:07Z
dc.date.available2020-09-02T08:25:16Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:17Z
dc.date.issued2019-08
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/2859
dc.description.abstractDenne antologien inneholder artikler fra 16 bacheloroppgaver skrevet av 18 studenter ved Yrkesfaglærerutdanningen i Restaurant- og Matfag ved OsloMet – storbyuniversitetet i løpet av våren 2019. Det er nå femte gang at vi samler studentenes bacheloroppgave i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre potensielt interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens forskningsarbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff».en
dc.language.isonben
dc.publisherInstitutt for yrkesfaglærerutdanning, OsloMet - storbyuniversiteteten
dc.subjectYrkesfaglæreren
dc.subjectRestaurant- og matfagen
dc.titleYrkesfaglærerstudenter blir ved å forske - en antologi basert på 18 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2019en
dc.typeResearch reporten


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel