dc.contributor.author | Eben, Bjørn | |
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2019-08-22T10:17:07Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:25:16Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:17Z | |
dc.date.available | 2019-08-22T10:17:07Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:25:16Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:17Z | |
dc.date.issued | 2019-08 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/2859 | |
dc.description.abstract | Denne antologien inneholder artikler fra 16 bacheloroppgaver skrevet av 18 studenter ved Yrkesfaglærerutdanningen i Restaurant- og Matfag ved OsloMet – storbyuniversitetet i løpet av våren 2019.
Det er nå femte gang at vi samler studentenes bacheloroppgave i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre potensielt interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens forskningsarbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff». | en |
dc.language.iso | nb | en |
dc.publisher | Institutt for yrkesfaglærerutdanning, OsloMet - storbyuniversitetet | en |
dc.subject | Yrkesfaglærer | en |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en |
dc.title | Yrkesfaglærerstudenter blir ved å forske - en antologi basert på 18 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2019 | en |
dc.type | Research report | en |