Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.contributor.authorLedsaak, Oddlaug
dc.contributor.authorSchøn, Eldbjørg
dc.contributor.authorEben, Bjørn
dc.contributor.authorBødtker-Lund, Daniel
dc.date.accessioned2013-09-05T10:39:18Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:25:22Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:12Z
dc.date.available2013-09-05T10:39:18Z
dc.date.available2020-09-02T08:25:22Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:12Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.issn2242-458X
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/247
dc.description.abstractDenne artikkelen bygger på et FoU prosjekt gjennomført ved yrkesfaglærerutdanning i restaurant- og matfag (YFL RM-fag) ved Høgskolen i Oslo og Akershus i perioden april 2011 til mai 2012. Prosjektet hadde flere formål: 1) styrke FoU kompetansen blant lærere som leder yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved HiOA. 2) samle og systematisere grunnleggende kunnskap (baseline) om forhold ved den skolebaserte delen av yrkesopplæringen i restaurant- og matfag (RM-fag), 3) knytte yrkesfaglærerstudentenes bachelorarbeider til den innsamlede empirien slik at resultatene fra baselineundersøkelsen utdypes gjennom studentenes bacheloroppgaver, og 4) utvikle yrkesfaglærerstudentenes FoU kompetanse gjennom aktiv deltakelse i konkrete forskningsoppgaver. Erfaringene så langt er at FoU-prosjektet har gitt mer systematisk kunnskap om den skolebaserte delen av yrkesopplæringen i restaurant- og matfag, økt kompetanse i å gjennomføre forskningsprosesser og samtidig utviklet en arbeidsform der yrkesfaglærerstudentene er medforskere på en naturlig måte
dc.publisherNordyrk
dc.relation.ispartofseriesNordic Journal of Vocational Education and Training;1 (1)
dc.subjectYrkesfaglærerutdanning
dc.subjectFoU
dc.subjectRestaurant- og matfag
dc.titleFoU som arbeidsform i yrkesfaglærerutdanningen
dc.typeJournal article
dc.typePeer reviewed


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel