dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | en_US |
dc.date.accessioned | 2011-12-19T10:52:01Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:02Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:00Z | |
dc.date.available | 2011-12-19T10:52:01Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:02Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:00Z | |
dc.date.issued | 2010 | en_US |
dc.identifier.citation | Småskrift /Høgskolen i Akershus; nr.3/2010 | en |
dc.identifier.uri | http://idtjeneste.nb.no/URN:NBN:no-bibsys_brage_11611 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/162 | |
dc.description.abstract | Mesterlære har tradisjonelt vært knyttet til arbeidslivet og yrkesopplæringen. Det hevdes også at mesterlære som opplæringsform er uegnet for profesjonsutdanninger. I denne artikkelen vil jeg argumentere for at mesterlæreliknende læringsaktiviteter lar seg gjennomføre i en profesjonsutdanning som for eksempel yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag. | |
dc.language.iso | nob | en |
dc.publisher | Høgskolen i Akershus | en |
dc.relation.ispartofseries | Småskrift | en |
dc.relation.ispartofseries | 3 | en |
dc.subject | Profesjonsutdanning | en |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | en |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en |
dc.title | Mesterlære i profesjonsutdanning | en |
dc.type | Working paper | en |
dc.subject.nsi | VDP::Social science: 200::Education: 280::Other disciplines within education: 289 | en |