Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvoren_US
dc.date.accessioned2011-12-19T10:52:01Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:02Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:00Z
dc.date.available2011-12-19T10:52:01Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:02Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:00Z
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.citationSmåskrift /Høgskolen i Akershus; nr.3/2010en
dc.identifier.urihttp://idtjeneste.nb.no/URN:NBN:no-bibsys_brage_11611en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/162
dc.description.abstractMesterlære har tradisjonelt vært knyttet til arbeidslivet og yrkesopplæringen. Det hevdes også at mesterlære som opplæringsform er uegnet for profesjonsutdanninger. I denne artikkelen vil jeg argumentere for at mesterlæreliknende læringsaktiviteter lar seg gjennomføre i en profesjonsutdanning som for eksempel yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag.
dc.language.isonoben
dc.publisherHøgskolen i Akershusen
dc.relation.ispartofseriesSmåskriften
dc.relation.ispartofseries3en
dc.subjectProfesjonsutdanningen
dc.subjectYrkesfaglærerutdanningen
dc.subjectRestaurant- og matfagen
dc.titleMesterlære i profesjonsutdanningen
dc.typeWorking paperen
dc.subject.nsiVDP::Social science: 200::Education: 280::Other disciplines within education: 289en


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel