dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.contributor.author | Eben, Bjørn | |
dc.date.accessioned | 2018-09-03T11:42:22Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:58Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:03Z | |
dc.date.available | 2018-09-03T11:42:22Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:58Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:03Z | |
dc.date.issued | 2018-09 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/1258 | |
dc.description | Bachelor i Yrkesfaglærer – restaurant- og matfag | |
dc.description.abstract | Denne antologien inneholder artikler fra 18 bacheloroppgaver skrevet av 19 studenter ved Yrkesfaglærerutdanningen i Restaurant- og Matfag ved OsloMet – storbyuniversitetet i løpet av våren 2018.
Det er nå fjerde gang at vi samler studentenes bacheloroppgave i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre potensielt interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens forskningsarbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff». | |
dc.language.iso | nb | en |
dc.subject | Restaurant- og matfag | |
dc.subject | Yrkesfaglærer | |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | |
dc.subject | Antologier | |
dc.subject | Bærekraftighet | |
dc.subject | Mat og drikke | |
dc.subject | Matkultur | |
dc.subject | Ernæring | |
dc.subject | Kosthold | |
dc.subject | Matallergi | |
dc.title | Yrkesfaglærerstudenter forsker fremdeles - en antologi basert på 18 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2018 | |
dc.type | Anthology | |