Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.contributor.authorEben, Bjørn
dc.date.accessioned2018-09-03T11:42:22Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:58Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:03Z
dc.date.available2018-09-03T11:42:22Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:58Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:03Z
dc.date.issued2018-09
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/1258
dc.descriptionBachelor i Yrkesfaglærer – restaurant- og matfag
dc.description.abstractDenne antologien inneholder artikler fra 18 bacheloroppgaver skrevet av 19 studenter ved Yrkesfaglærerutdanningen i Restaurant- og Matfag ved OsloMet – storbyuniversitetet i løpet av våren 2018. Det er nå fjerde gang at vi samler studentenes bacheloroppgave i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre potensielt interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens forskningsarbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff».
dc.language.isonben
dc.subjectRestaurant- og matfag
dc.subjectYrkesfaglærer
dc.subjectYrkesfaglærerutdanning
dc.subjectAntologier
dc.subjectBærekraftighet
dc.subjectMat og drikke
dc.subjectMatkultur
dc.subjectErnæring
dc.subjectKosthold
dc.subjectMatallergi
dc.titleYrkesfaglærerstudenter forsker fremdeles - en antologi basert på 18 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2018
dc.typeAnthology


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel