Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAmilien, Virginie
dc.contributor.authorLassen, Kjersti
dc.contributor.authorRoos, Gun
dc.contributor.authorTorjusen, Hanne
dc.contributor.authorVittersø, Gunnar
dc.contributor.authorKabelvåg tenkegryte (red.)
dc.date.accessioned2024-06-10T12:44:36Z
dc.date.available2024-06-10T12:44:36Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3133352
dc.description.abstractSeminaret «Lofoten som bærekraftig matdestinasjon», organisert av OsloMet og referansegruppen i prosjektet S2Food-forsterk, fant sted en hel dag på Nyvågar hotell i Kabelvåg i september 2023. Dette notatet er en oppsummering av seminaret den dagen, og en oppsummering av prosjektgruppens rundreise i Lofoten med besøk hos produsenter og andre aktører innen lokalmat.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherForbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMeten_US
dc.relation.ispartofseriesSIFO-notat;2-2024
dc.subjectmatkulturen_US
dc.subjectbærekraften_US
dc.subjectLofotenen_US
dc.subjectutopiverksteden_US
dc.subjecthybridforumen_US
dc.subjectlokalmaten_US
dc.titleLofoten som bærekraftig matdestinasjon. Innblikk fra et seminar og en rundturen_US
dc.typeReporten_US
dc.source.pagenumber32en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel