dc.contributor.author | Amilien, Virginie | |
dc.contributor.author | Lassen, Kjersti | |
dc.contributor.author | Roos, Gun | |
dc.contributor.author | Torjusen, Hanne | |
dc.contributor.author | Vittersø, Gunnar | |
dc.contributor.author | Kabelvåg tenkegryte (red.) | |
dc.date.accessioned | 2024-06-10T12:44:36Z | |
dc.date.available | 2024-06-10T12:44:36Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3133352 | |
dc.description.abstract | Seminaret «Lofoten som bærekraftig matdestinasjon», organisert av OsloMet og referansegruppen i prosjektet S2Food-forsterk, fant sted en hel dag på Nyvågar hotell i Kabelvåg i september 2023. Dette notatet er en oppsummering av seminaret den dagen, og en oppsummering av prosjektgruppens rundreise i Lofoten med besøk hos produsenter og andre aktører innen lokalmat. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet | en_US |
dc.relation.ispartofseries | SIFO-notat;2-2024 | |
dc.subject | matkultur | en_US |
dc.subject | bærekraft | en_US |
dc.subject | Lofoten | en_US |
dc.subject | utopiverksted | en_US |
dc.subject | hybridforum | en_US |
dc.subject | lokalmat | en_US |
dc.title | Lofoten som bærekraftig matdestinasjon. Innblikk fra et seminar og en rundtur | en_US |
dc.type | Report | en_US |
dc.source.pagenumber | 32 | en_US |